Attraktivitetsanalyse for Lødingen og Vågan

Oppdatert av: Sissel Kvalø (09.sep.2015)

Vågan og Lødingen kommune har gjennomført et prosjektsamarbeid i regi av Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

. Prosjektet kom i stand etter at departementet hadde utlyst et utviklingsprogram der det skulle ses på kunnskap om samspill mellom by og omland. Har vi noen samarbeidsområder som kan styrke relasjonene mellom Lødingen og Vågan – dette gjelder spesielt næringslivet.

I vårt område foregår det tilsvarende prosesser i Sør-Troms regionen og Narvik regionen.

Vågan og Lødingen har engasjert Telemarksforskning for å lage en attraktivitetsanalyse. Denne analysen har sett på befolkningsutvikling, næringsutvikling og framtidsutsiktene.

Analysen gir en oppdatert og aktuell informasjon om de to kommunene, og er framlagt både for politikerne og næringslivet.

Om kommunene skal gå videre inn i fase 2- gjennomføring- må nå vurderes. Prosjektlederne i de to kommunene holder nær dialog med næringslivet for å se om en kan utvikle aktiviteter og prosjekter.

Du finner linken her: Attraktivitetsanalyse for Lødingen og Vågan

Telefonliste

Org.nr:    945 468 661

Send oss sikker,