Forslag til adressenavn i kommunen

Oppdatert av: azhub (08.jun.2017)

Lødingen kommune har satt igang et prosjekt for at alle adresseverdige objekter i kommunen skal få en adresse.

Et adresseverdig objekt er en bolig, bedriftslokale, hytte og fritidseiendommer men også tomter som er satt av til slik bruk. Et adresseverdig objekt kan også være større forsamlings-plasser og andre steder folk kan ha behov for å finne fram til.

Det er ikke bare enkelt adresser men også områder, et adresseområde kan være en vei eller et avgrenset området. Det brukes helst der det ikke er tydelige veier, traktorveier eller godt opparbeidede stier i området.

Kommunen ønsker at befolkningen i Lødingen kommune er engasjert og kommer med navneforslag, eller med kommentarer til kommunes forslag.

Brev og adresseplanen er sendt ut til åtte bygde- og grunneierlag i kommunen, brev og adresseplanen finner du også i resepsjonen i Lødingen rådhus. I Vestbygd finner du planen i "Berit- butikken" og "Rett Vest".

Brev: Forslag til adressenavn på veger og områder i Lødingen kommune og Adresseplan for Lødingen kommune

Kartverktøy finnes på nett: Vesterålskartet og seeiendom.no og ved henvdelse til rådhuset.

Telefonliste

Org.nr:    945 468 661

Send oss sikker,
digital post via:

(klikk på ikonet)

digipost.png

Generelt post kan sendes
via:  E-post
(OBS! ikke sikker kanal)

Fakturamottak:

Send faktura på mail.

EHF faktura (org.nr.945 468 661)

OBS!
Vi kan ikke motta EHF faktura
til Lødingen Havn eller Kirkelig fellesråd.

Postadresse:
Rådhusvegen 27
8411 Lødingen

Telefon:  76 98 66 00
Faks:      76 98 66 40

Vakttelefon brøyting/sandstrøing

Erikstad/Kanstad

Lødingen/Neshamn

Ytterstad/Offersøy

Vestre vestbygd

Vakttelefon vann/avløp

Alarmtelefonen for barn og unge