Cello Karamell

torsdag 31. oktober 2019, 19:00 - 21:00

Informasjon

CelloKaramell

Billetter kjøpes på nett: https://www.hoopla.no/.

Billett kjøpes også i døra på rådhuset (vipps, kontant eller kort)


Med Runa Bergsmo, Hans-Urban Andersson, Nikolay Girunyan og Ingeborg Skomedal Torvanger.

Karamell er godt, det er søtt, det er klissete, og for mye karamell gir deg hull i tenna. Livets karamell kan være god, men du kan også få deg en på tygga, en smell: en karamell.

I konserten CelloKaramell vil fire celloer ta deg med på en reise gjennom et karamell-liv, med Svein Hundsnes sin cellokvartett som den røde tråden. Vi skal mange avstikkere underveis, fra det helt stille, til smerte og sorg, gjennom sinne og glede og kanskje ender vi der det hele begynte, med åpen, universell musikk.

På veien blir du kjent med fire cellister fra nord i en karamell av en konsert. Runa Bergsmo tok initiativ til denne produksjonen da hun i fjor feiret 25 år som landsdelsmusiker i Troms. Hun har med seg Hans-Urban Andersson (landsdelsmusiker fra MiN-ensemblet) og Nikolay Girunyan (landsdelsmusiker fra EnsembleNoor i Finnmark), samt den unge frilanseren Ingeborg Skomedal Torvanger.

Det blir sang, det blir sax, det blir Metallica, det blir skjørt og vakkert, og kanskje også litt klissete. Vær forberedt på overraskelser, men forvent også det opplagte når celloen har hovedrollen: skjønnhet.

En produksjon med landsdelsmusikerne fra Troms Fylkeskommune - Kultur i Troms, i samarbeid med Musikk i Nordland og Scene Finnmark.

Pris voksen: 200

Sted

Lødingen Rådhus
 

Kontakt

Kultur i Troms i samarbeid med Kunst-og Kulturstrømkomiteen
 

Kulturkoordinator Anita Marthinussen
Legg til hendelsen i din kalender