Kystkulturdagene i Vestbygd

fredag 20. juli 2018 10.00 - lørdag 21. juli 2018 18.00

Informasjon

 

To dager med Kystkultur i Vågehamn, Lødingen Vestbygd.
 

Torsdag 19 juli blir det båttur til Risvær v/ Lødingen Skyssbåtservice.


Fredag 20 juli og lørdag 21 juli skjer det i Vågehamn, hvor Lødingen Teaterlag har årets åpning, med Fiskerbonden som tema.
Det blir mye som skjer på årets KKD, med aktiviteter for folk i alle aldre, både ved kaia, Husflidsstua, og på Den Sorte Gryte.
Kari Hoff kommer til Vestbygd, og vil ha kulturelt innslag i Vågehamn på KKD, hvor hun forteller fra da hun som 18-åring kom som lærer til Kvannkjosen og Husjord, og hennes møte med det veiløse bygdesamfunnet der. Det blir musikk-innslag
med Trygve Hoff-sanger.
Lødingen Kystlag viser frem kystkultur i Hesja. De har grilling og bålkaffe ved kaia, og i motorhuset starter motorene både titt og ofte.
I Husflidsstua har Vestbygd Husflid servering av tradisjonsmat som rømmegrøt, sildgrynsuppe, kaffe og hjembakte kaker, og i hagen utenfor er rekker med salgsboder.
På Møllevollen Gård arrangeres Åpen Gård med masse dyr og aktiviteter for barn og unge.
Den Sorte Gryte har Åpen Gårdsrestaurant med servering av lokal mat, både lunsj og middag, og Gårdsbutikk med salg av lokalprodusert ost og andre varer.
Det jobbes med å få til en aktivitet som fenger de unge, nemlig bruskasse-klatring. Dersom vi klarer å få leid en godkjent lift, blir dette en morsom aktivitet, både å prøve og å være tilskuer til.
Fun-ball er populært, og i år har vi en ekstra ball, slik at enda flere får prøve nærkontakt med sjøen.

Sett av dagene og velkommen til Vestbygd midt i juli!

Sted

Vågehamn, Lødingen Vestbygd
 

Kontakt

Kystkulturkomiteen
 

Jorunn Husjord densortegryte@gmail.com
Legg til hendelsen i din kalender