Fotokonkurranse Lødingen 1-10 skole

Lødingen Kommune utlyser nå en fotokonkurranse der vi ønsker bilder som skal på to vegger i den nye 1-10 skolen.

Vi vet jo at det finnes mange flinke fotografer i Lødingen, og nå ønsker vi hjelp fra dere.

Vi har noen kriterier:
-  bildene skal være fra Lødingen (om det er vinter bilder eller sommerbilder spiller ingen rolle. Helst fargebilder siden dette skal være på en stor vegg)

• Det gjelder to bilder til følgende to vegger:
    Størrelse på vegg i foaje: 5,15X2,8 m
    Størrelse på den andre veggen: 7,41X3,0 m
  • Når det gjelder oppløsning så sies det fra photowall at denne bør være minst 1 piksel pr mm.

Vi har tatt utgangspunkt i informasjon på photowall.no, her kan en få tips se link:

• Eierskap til bildet blir Lødingen Kommune, og det vil bli utbetalt 2000 kr for hvert bilde. (det vil bli plukket ut to bilder – ett til hver vegg)
  • En jury, som består av styringsgruppen for 1-10 skole, vil plukke ut de to vinnerbildene.
  • Frist for innsendelse av bilder er 30 april 2019.
  • Bildene sendes:  postmottak@lodingen.kommune.no

Hvis det er noen spørsmål til konkurransen kan en ta kontakt med kulturkoordinator pr. mail anita.marthinussen@lodingen.kommune.no