Lødingen samfunnet inn i fremtiden- folkemøte

Tenker du på fremtiden til Lødingen samfunnet? Hvordan vil det se ut der du bor? Hva lever vi av? Hvordan har vi det i kommunen om 5 år, 10 kanskje 20 år? Og hvordan har du det?

Klikk for stort bilde Tor Vidar Berg  Kommunen er opptatt av disse spørsmålene hver eneste dag og vi har store ambisjoner for fremtiden vår: Vi vil være en attraktiv og levende kommune både for innbyggerne våre og besøkende. Lødingen skal være en god kommune å bo å være i for alle!
Kommuneplanen for Lødingen er vår felles plan for fremtiden. Den skal vise hvilken retning vi ønsker for utvikling av vårt samfunn på et overordnet nivå.
Nå starter arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel. Vi vil ha dine innspill, meninger og tanker!

Lødingen kommune inviterer til folkemøte i slutten av januar. Vi vil få frem lokal kunnskap om viktige verdier og hvordan vi skal arbeide sammen for Lødingen samfunnets fremtid!

25. januar i kommunestyresalen, Rådhuset
27. januar i Vestbygds idrettshall
Kl : 18:00 20:00

På grunn av pågående pandemi og begrensning i antall deltakere ønsker kommunen påmelding til møtet. Påmelding sendes til postmottak@lodingen.kommune.no .

Merk påmeldingen med Folkemøte Samfunnsplan. Det går også å melde seg på i resepsjon på Rådhuset .

Skriv i påmeldingen om du vil delta på tettstedet eller i Vestbygd.

Alle deltagere må bruke munnbind og registrere seg ved ankomst til møtelokale i henhold til gjeldende smitteverntiltak. Hold deg hjemme hvis du er syk/har nyoppståtte luftveissymptomer.

Mer informasjon om arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel finner du på kommunens nettside.