Strandryddeuka

Kontaktperson i Lødingen Kommune er:
Brita Almestad
brita.almestad@lodingen.kommune.no
tlf. 90250227

Sekker/skjema fås på Rådhuset Lødingen. Det er også lagt ut blanke sekker/skjema på butikken i Voje.

Strandryddeuka

Vi kick-starter strandryddesesongen med den nasjonale strandryddeuka og håper DU blir med! Den nasjonale dugnaden har eget tema hver dag, men alle typer ryddeaksjoner er selvfølgelig lov både før, under og etter strandryddeuka – mange flittige hender er allerede i gang, og vi tar imot herreløst marint avfall gratis helt til november.

Hold Norge Rent sin kalender ser slik ut for strandyddeuken:

Vi håper temaene inspirerer dere like mye som oss. Vi sees i fjæra!

Se her for mer info om fremgangsmåte og kontaktinformasjon til ansvarlig person i aktuell kommune.

Vet du om et sted som trenger å ryddes? Merk av som forsøplet område i Ryddeportalen! I Ryddeportalen kan du også melde deg på åpne aksjoner eller se hvor det allerede er ryddet. Snakk med kontaktperson i aktuell kommune eller sjekk Ryddeportalen for tips til hvor du kan rydde.