Velkommen til Sommer-Lødingen!

Klikk for stort bilde

Sommer er tid for ferie og flotte dager. Nå går vi inn i den tida som for mange er den aller fineste med å bo her oppe i nord. Lange lyse netter, og midnattsol gjør sitt til at vi trives her vi bor.

Lødingen kommune har etter hvert blitt en forholdsvis stor bo og fritidskommune. Totalt finnes det nå 635 hytter og fritidsboliger i kommunen vår. Når sommeren kommer økes antall mennesker i kommunen ganske så mye. Lødingen kommune er i dag hjemsted for 2005 innbyggere.

Vi setter pris på alle sommergjestene som kommer, enten det er turister eller alle de som oppholder seg i hytter og fritidsboliger. Selv om også denne sommeren blir spesiell med pandemien som går, så skal vi fortsatt legge til rett for at sommerferien skal bli bra.

Har du først kommet til kommunen vår, så har vi en god del å by på av aktiviteter og opplevelser. Bruk gjerne noen dager hos oss, og gjør deg kjent med det vi har. Når du kommer kjørende inn til Lødingen så er det flere ting som kanskje fanger blikket.

Bankfjæra er Lødingens egen strand sentralt plassert, og en flott plass å være når sola skinner. Svært mange Lødingsværinger bruker stranda, og det er ofte et yrende liv her når været er godt.Klikk for stort bilde

På Hjertholmen ligger en av de mer kjente bobilcampene i landet. Med en fantastisk beliggenhet, er det aller meste lagt til rette for et perfekt opphold. Fra bobilcampen til stranda er det bare en kort spasertur på 3-4 minutter.

Har du ikke bobil så har vi andre gode muligheter for overnatting.

Lødingen Brygge tilbyr rom, og her kan du også nyte et godt måltid i et maritime miljø. Lødingen Brygge ligger sentralt plassert på Lødingen tettsted. Ønsker du å komme deg ut i litt mere landlige omgivelser anbefales Offersøy Feriesenter. Her tilbys rom, hytter, og rorbuer i vakre omgivelser i Lødingen Vestbygd. Offersøy feriesenter er kjent for sin gode mat og hyggelige atmosfære. Her kan du også leie deg båt, hvor du kan utforske den vakre skjærgården som du finner i umiddelbar nærhet.

Hos oss er turmulighetene mange, og for de som skal bruke noen dager i kommunen vår, så anbefaler vi Lødingen 10 på topp. Her finner du turer med forskjellig vansklighetsgrad og lengde. Både Strandstinden og Møysalen er på over 1000 m.o.h og byr på fantastisk utsikt.

Vi håper at alle som skal tilbringe tid i kommunen vår får et flott opphold, og en minnerik sommer.

Velkommen til Lødingen kommune, og til flotte sommeropplevelser!

Sommerhilsen fra

Hugo B. Jacobsen