Har du behov for å få kopiert opp kart eller byggetegninger?

Noen slutter i Lødingen kommune og noen begynner i kommunen. Her er litt informasjon om de siste tilskuddene til vår kommune.

Parker smart i forhold til brøyting og annen vei vedlikehold.

Kunst og kulturkomiteen trenger flere medlemmer.

Helseoversikt er navnet på en ny norsk og gratis app som er utviklet i tett samarbeid med helsepersonell og kommunal helsetjeneste. Nå kan gravide og småbarnsforeldre få trygge svar samlet ett sted.

Er du eller noen av dine nærmeste rammet av sviktende hukommelse, Alzheimer eller annen demenssykdom?

Valgte faste representanter står med to stjerner, vara med en stjerne.

Din hjelp gjør at enda et dyr kan tas inn og får mulighet til å leve et godt liv i et varig hjem når den blir adoptert

Å være midlertidig hjem innebærer:

• At du i en begrenset periode, passer på et (eller flere) av dyrene vi tar inn. Vanligvis til dyret blir adoptert.
  • Du bestemmer selv hvor mange dyr du er villig til å ta imot, og hvilke dyr – og når det passer for deg.

Her finner du listen over alle eiendommer i kommunen med skattegrunnlag og beregnet eiendomsskatt.