Lødingen Kommunes arbeidsmiljøpris 2020

Tildelt fysioterapeut Ulrika Lillestjerna.
Vi gratulerer!

Foto:Svein Rist/Bladet Vesterålen

I siste kommunestyremøte 25. juni fikk Ulrika Lillestjerna overrakt arbeidsmiljøprisen for 2020.  Det var kommunedirektøren som hedra prisvinneren med blomster, diplom og gavekort, -  og selvsagt mange velfortjente godord som grunnlag for at nettopp Ulrika vant prisen.

Formålet med arbeidsmiljøprisen er å sette fokus på forebyggende HMS-arbeid ved å premiere innsats og resultat fra enkeltpersoner eller arbeidsplass.

I begrunnelsen for at Ulrika Lillestjerna ble valgt, heter det bl.a.:

• Prisvinneren er i sitt daglige virke arbeidsmiljøorientert og bidrar til økt motivasjon, entusiasme og godt humør i møte med medarbeidere og brukere.
  • Ulrika Lillestjerna har aktivt deltatt i HMS-arbeid i en årrekke både i forbindelse med utføring av verv og som ansatt.
  • Prisvinneren får alltid gode tilbakemeldinger fra så vel ledelse, kollegaer og samarbeidsparter.
  • Personen er positivt anlagt, tar på seg nye oppgaver og er en god ambassadør for Lødingen kommune.