Stengte virksomheter i Lødingen Kommune

Rådhuset har inntil videre åpent for telefoniske henvendelser i tiden 08.00-15.30. (stengt for besøkende)

Kommunen oppfordrer publikum til i størst mulig utstrekning til å kontakte kommunale virksomheter pr telefon eller e-post. Avtalte møter gjennomføres på telefon eller skype.

Kroppsøving og skolesvømming for elevene innstilles inntil videre.

Disse kommunale virksomheter stenger inntil videre:

• Idrettshaller og svømmehaller
  • Lødingen kino
  • Bibliotek
  • Frivilligsentralen
  • Cobra
  • Storsalen - Lødingen skole
  • Kantina i Bergvegen (gml. videregående bygget)
  • Rådhuset stengt for besøkende
  • Kirka er stengt for gudstjenester
  • Fysioterapitjenesten
  • Skoler og barnehager
  • Det innføres adgangskontroll for besøkende til Sykehjemmet, jfr. nasjonale beslutninger. Vi ber publikum begrense besøk til Sykehjemmet mest mulig.

- Salg til publikum fra Felleskjøkkenet og kantina på Sykehjemmet opphører inntil videre.

• Fysioterapitjenesten
    I samråd med kommunelegen er alle avtaler med fysioterapitjenesten avlyst inntil videre. Våre lokaler er i forbindelse med sykehjem, som er stengt for besøkende. Hjelpemiddelutlevering vil bli begrenset til det mest nødvendige. For spørsmål om eventuelle hjemmebesøk og informasjon ring 90886914.

Disse spisestedene stenges fra søndag 15 mars kl.1800:
- Mama Rosa (Take away er lovlig)
- Brygga Hotell
- Offersøy Feriesenter
- YX  (Take away er lovlig)
(overnattingsstedene får servere mat til boende gjester)

- Hjertholmen stenges
- Oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler stenges