Lødingen Bibliotek

Velkommen til biblioteket

Lokalene til hovedbiblioteket er en ombygd gymnastikkfløy ved Lødingen ungdomsskole. I lyse og trivelige omgivelser finner du det meste du kan forvente å finne i et moderne folkebibliotek og kanskje litt til.
Gratis internett-tilgang er på plass, elektronisk utlånsregistrering, mediabestand som i tillegg til bøker for barn, ungdom og voksne også omfatter lydbøker, musikk, språkkurs, tidsskrifter og aviser. Bokkatalogen er lagt ut på internett, noe som gjør at du kan skaffe deg oversikt over hva som finnes mens du sitter hjemme.
Du kan også opprette egen side og ha full kontroll på hva du har lånt, hvilke reserveringer du har gjort m.m. Men da må du først ta kontakt med biblioteket og få tildelt et adgangsnummer. Web-adressen til bibliotekets bokbase er: http://lodingen.bib.no/cgi-bin/s

 

Du kan også leie bøker hjemmefra til telefonen eller nettbrettet. Lån ebøker fra norske bibliotek med eBokBib.

eBokBib er utviklet for mobile enheter med iOS og Android operativsystemer. Krever minst iOS 10.3.x eller Android 4.0 (4.1 for lydbøker).

Lån film fra biblioteket

Filmbib lar deg låne norske filmer fra bibliotekene i Norge. Logg inn med Nasjonalt Lånekort og PIN utstedt av biblioteket. 

Mangler du Nasjonalt Lånekort, PIN eller har problemer med innloggingen? Kontakt ditt lokale bibliotek.

Lesesalen på biblioteket omgjøres greit til utstillingslokale når det er behov for det. Av og til er det også andre arrangementer i biblioteket; barneforestillinger, konserter, foredrag m.m.

Kontaktinfo

Håkon Pettersen
Biblioteksjef
Telefon 76 98 67 60
Mobil 988 58 296

Adresse


Kirkevn. 4 B.                                           
Postboks 83
8411 Lødingen.

Åpningstider


Mandager: 14.00 - 18.00

Tirsdager: 13-15.30 (barnedag. Tirsdager er terskelen for støy og lek høyere enn på mandager/onsdager)
Onsdager:  12.00 - 16.00