Helseoversikt er navnet på en ny norsk og gratis app som er utviklet i tett samarbeid med helsepersonell og kommunal helsetjeneste. Nå kan gravide og småbarnsforeldre få trygge svar samlet ett sted.

Helsestasjonen er stengt fra og med 23.desember til og med 1. januar 2020.

Årsbudsjett 2020 og økonomiplan 2020-2023 er nå lagt ut på offentlig høring.
Høringsfrist: 12 desember kl. 10.00.

27. og 30. desember: fra 1000-1400.
Julaften og nyttårsaften: fra 0800-1200.

Er du eller noen av dine nærmeste rammet av sviktende hukommelse, Alzheimer eller annen demenssykdom?

På grunn av diverse nye utbedringer vil svømmehallen dessverre være stengt til over nyåret 2019-20.
Hvis utbedringene blir ferdig tidligere vil det komme ny åpningsdato.

På bildet: Ordfører Hugo Jacobsen og ny rådmann Per Gunnar Johnsen.

Valgte faste representanter står med to stjerner, vara med en stjerne.

Din hjelp gjør at enda et dyr kan tas inn og får mulighet til å leve et godt liv i et varig hjem når den blir adoptert

Å være midlertidig hjem innebærer:

• At du i en begrenset periode, passer på et (eller flere) av dyrene vi tar inn. Vanligvis til dyret blir adoptert.
  • Du bestemmer selv hvor mange dyr du er villig til å ta imot, og hvilke dyr – og når det passer for deg.